به وبلاگ جدیدترین اخبار ماهواره و فناورری های روز دنیا خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
اضافات

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 183
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 221
بازدید ماه : 228
بازدید کل : 117899
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

اپل بزرگترین هکر iOS رو اخراج کرد …!

 

429    

Comex اسم یکی از بزرگ ترین هکر iOS هست که به تازگی خبر رسیده که اپل او را اخراج کرد . اگر شما او را نمی شناسید کمی توضیح درباره ی او میدم :

او وقتی ۱۹ سال داشت در سال ۲۰۱۰ توانست جیلبریک پایدار آنتدر آیفون ۳GS رو با نرم افزار جیلبیرک آن یعنی Spirit منتشر کند . در آگوست همان سال بعد از انتشار iOS 4 او باز هم جیلبریک پایدار آنتدر این فریمور را با نرم افزار Jailbreak Me برای تمامی دیوایس ها از جمله آیفون ۴ عرضه کرد . باز هم بعدر از آمدن آید ۲ در سال ۲۰۱۱ نسخه ی جدید فریمور یعنی iOS 4.3.3 ، جیلبریک پایدار آنتدر رو به دنیا ارائه داد . بعد از تمام این ها اپل این جوان تیزهوش و استثنایی را استخدام کرد .

متاسفانه دیروز او در صفحه ی توییتر خود اعلام کرد که اپل او را اخراج کرد به دلیل اینکه به ایمیل اپل جداب نداده بود . امروز دوستش Forbes به او زنگ زد تا ماجرا را کامل متوجه شود که چرا اخراج شده . Forbes اعلام کرد که : ” وقتی من به Allegra ( اسم واقعی Comex ) زنگ زدم گفته که او یادش دفته بود تا ایمیل رو جواب بده . اون ایمیل پیشنهاد ادامه ی کارش با اپل بود و از اون جایی که اپل روی ایمیل ها خیلی حساس هست یه دلیل جواب ندادن Comex ، او از اپل اخراج شد .

تا به حال هیچ هکری نتوانسته بود به اندازی اون این همه جیلریک منتشر کند ….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در پنج شنبه 4 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:50 | |
نرم افزار حذف کامل نرم افزارها از ویندوز

 windows xp


به گزارش اسکای نیوز
به نقل از
 ایران، Total Uninstall نرم افزاری کامل و قدرتمند در زمینه حذف و نابودی سازی کامل نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز می باشد.

این نرم افزار قدرتمند بعد از نصب نسبت به آنالیز نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز اقدام میکند و با شناسایی فایل ها و تنظیمات انجام شده توسط نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز، این مهم را فراهم می آورد که هنگام حذف آنها تمامی تنظیمات و فایل های مربوط به آنها از روی سیستم شما حذف شوند و در نتیجه باعث عدم تجمع فایل های بیهوده و همچنین وجود تنظیماتی که بعد از حذف نرم افزار مربوطه باعث اخلال در عملکرد ویندوز می شوند، می شود.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, در ساعت 21:48 | |
روش های افزایش عمر باتریهای یون-لیتیوم

 استفاده صحیح از باتریهای یون-لیتیوم که در انواع گوشی‌های هوشمند و گجت‌ها یافت می‌شوند موضوعی است که علی رغم حرف و حدیث های بسیار هنوز بسیاری از ما را درگیر خود کرده و حقیقتاً تصویر درستی از این موضوع نداریم. نقل قول‌های زیادی شنیده و خوانده‌ایم که چطور، چه زمان و چقدر باید باتری مربوطه را شارژ کنیم اما اینکه ایده آل چیست هنوز شاید بسیاری از ما ندانیم. در این مطلب قصد داریم تا در این باره قدری کندوکاو کنیم.



به گزارش اسکای نیوزبه نقل از زومیت؛ در تلفن‌های همراه و گجت‌های نسل گذشته از باتری‌های نیکل استفاده می‌شد که نسبت به نحوه ی استفاده بسیار حساس بودند، موضوعی که خوشبختانه در باتری‌های یون-لیتومی به چشم نمی‌خورد. البته کارکرد ناصحیح از این باتری‌ها نیز می‌تواند به کاهش عمر مفید آنها منتج شود؛ اما اغلب باتری‌های لیتومی می‌توانند بدون مشکل چند سالی برای مان کار کنند. اگر مایلید تا عمر این بخش کلیدی از دستگاه خود را افزایش دهید با ما همراه باشید.

باتری را کاملاً خالی نکنید!

طول عمر باتریبرخلاف باور عمومی، به جای آنکه همیشه اوقات باتری لیتومی خود را کاملاً خالی کنید، بهتر است قدری که انرژی ذخیره شده آن کاهش یافت، کمی آن را شارژ و دوباره استفاده نمایید. اگر به جدول ضمیمه که از «دانشگاه باتری» گرفته شده نگاهی بیاندازید، درخواهید یافت که در حالت ایده آل تخلیه باتری تا 50 درصد برای سلامت این قطعه بهتر از تخلیه‌های بسیار کم یا بسیار زیاد است. پس از این به بعد اگر امکانش برایتان وجود داشت نگذارید شارژ باتری گجت شما تا انتها مصرف شود و در عوض وقتی میزان شارژ باتری گجت شما به حدود ۵۰ درصد رسید آن را به برق متصل نموده و شارژ نمایید.


باتری را کاملاً شارژ نکنید!

socket-profile-shotsعلی رغم اینکه بسیاری از کاربران در زمان شارژ، باتری لیتیومی خود را صد درصد شارژ می‌کنند، نیازی به این کار نیست. بهتر است به قانون 40 تا 80 درصدی بسنده کنید و همیشه در همین محدوده باتری را شارژ یا مصرف کنید. چرا که چنین رویکردی می‌تواند به افزایش طول عمر باتری گجت شما بیانجامد. اگر احیاناً باتری را تا 100 درصد شارژ کردید، بهتر است سریعاً دوشاخه را از پریز جدا کنید. کاری که اغلب ما انجام نمی‌دهیم و شب تا صبح باتری بی نوا را به شارژر یا برق شهری متصل می‌کنیم. ابزارهایی همچون Belkin که در تصویر مشاهده می‌کنید نیز وجود دارند که بصورت خودکار زمانی که گجت شما بطور کامل شارژ شد، جریال الکتریسته ورودی به شارژر را قطع می‌کنند. البته ما مطمئن نیستم که این ابزار در بازار کشور نیز وجود داشته باشد اگر شما نمونه مشابهی را می‌شناسید در بخش نظرات به دیگران معرفی کنید.


یکبار در ماه باتری را کاملاً تخلیه کنید

شاید عجیب به نظر برسد، اما علی رغم اینکه نباید همیشه باتری‌های لیتیومی را صد درصد خالی کرد، لازم است تا ماهی یک بار باتری خود را کاملاً خالی کنید. جالب است بدانید باتری‌های جدید هوشمند بوده و قادرند تا زمان اتمام شارژ خود را به دستگاه اعلام کنند. اما دقت این اندازه گیری زمانی، پس از بارها شارژ نصفه و نیمه با اشتباه همراه می‌شود و آنگاه است که می بایست اجازه دهیم باتری کاملاً از انرژی تخلیه شود تا دوباره دقت اندازه گیری سابق باز گردد.

باتری را خنک نگه دارید!

temprature battاغلب ما از این موضوع اطلاع درستی نداریم که دمای بالا می تواند به سلامت باتری لطمه بزند. دقیقاً مانند پردازنده ها که دمای زیاد آنها را اذیت کرده و از عمر مفیدشان می‌کاهند، باتری‌ها نیز به این شرایط حساس هستند. اگر بار دیگر به جدول ضمیمه دوم نگاهی بیاندازید، درخواهید یافت باتری که در گرما نگهداری می شود، به مراتب زودتر از باتری که در خنکا است از بین می رود.


 

وسواسی نشوید و سخت نگیرید

باوجود تمام این توصیه ها اگر در شرایطی قرارگرفتید که مجبور به نقص موارد فوق شدید، مثلاً باتری کاملا تخلیه شد یا اینکه پیش از مسافرت و عدم دسترسی به برق باتری را کاملاً شارژ کردید، نگرانی به دل راه ندهید و وسواسی نشوید. در ذهن داشته باشید که این باتری چند سالی به شما خدمت خواهد کرد و بعد از سپری شدن عمر مفید به هر حال از کار می افتد. تمام راهکارهای بالا می تواند در دراز مدت بر این عمر مفید بیافزاید. خوب است با توجه به نیازتان از باتری کار بکشید و تنها در صورتی که می توانید بدون دردسر موارد بالا را رعایت کنید، این کار را حتما انجام دهید، اما خود را به زحمت نیاندازید که دنیا محل گذر است و همه بالاخره روزی رفتنی هستیم
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, در ساعت 21:47 | |
دلایلی که ویندوز ۸ را به یک انتخاب خوب برای شرکت‌ها تبدیل می‌کند

 

Windows 8
تحقیقات انجام شده نشان می‌دهند که بسیاری از شرکت‌ها قصد ندارند به این زودی‌ها سیستم‌های خود را به ویندوز ۸ ارتقاء دهند، برخی از منتقدین نیز رابط کاربری لمسی ویندوز ۸ را مناسب امور جدی و کارهای اداری نمی‌دانند. اما دلایل بسیاری برای اثبات خلاف این موضوع وجود دارد. در این مقاله به بیان ۸ دلیل که ویندوز ۸ را به یک انتخاب خوب برای شرکت‌ها و انجام امور جدی تبدیل می‌کند، می‌پردازیم.
 

به گزارش اسکای نیوزبه نقل از زومیت؛ باید توجه داشت که در دنیای امروز که فروش کامپیوترهای شخصی رو به کاهش است، نمی‌توان موفقیت ویندوز ۸ را صد در صد دانست. براساس گزارش گارنتر فروش کامپیوترهای شخصی (PC) نسبت به سال گذشته ۸ درصد کاهش یافته است. اما باز هم در این شرایط، ویندوز ۸ نکات مثبت و جذابی دارد که امیدها برای رونق بخشیدن به بازار PC را افزایش می‌دهد:

  • الان زمان مناسبی است که شرکت‌ها، آفیس ۲۰۰۳ که بصورت گسترده در حال استفاده است را کنار گذاشته و با انتخاب آفیس ۲۰۱۳ یک تغییر اساسی در سازمان خود ایجاد کنند.
  • مایکروسافت به همراه ویندوز ۸ قابلیت‌های بسیار متنوعی برای مدیرت ساده‌تر شبکه‌های بزرگ سازمانی ایجاد نموده که تنها مدیران آی‌تی آنها را درک می‌کنند و استفاده از این سیستم‌عامل باعث سهولت کار آنها و همچنین سهلوت مدیریت کامپیوترها می‌شود.
  • رابط کاربری ویندوز ۸ جذاب‌تر و کارآمد شده و تجربه بهتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
  • ویندوز ۸ پلتفرمی را ارائه می‌کند که بصورت گسترده برروی انواع و اقسام ابزارها از جمله، لپ‌تاپ، موبایل، اولترابوک، کامپیوتر رومیزی و غیره در دسترس است.
  • ویندوز ۸ به خوبی با سرویس‌های ابری سازگار است و شرکت‌ها می‌توانند از آن برای نیازی‌های گروهی خود استفاده کنند.
  • نرم‌افزارهای قدیمی ویندوز به خوبی برروی ویندوز ۸ کار می‌کنند پس شرکت‌ها مشکل سازگاری نرم‌افزارهای قدیمی خود با ویندوز ۸ را نخواهند داشت.
  • تبلت‌های ویندوز RT از جمله سرفیس می‌توانند مکمل بسیار خوبی برای لپ‌تاپ‌ها باشند و به انجام بهتر امور کاری روزمره کمک کنند.
  • ویندوز ۸ دارای سیستم داخلی مدیریت و ایمن‌سازی ابزارهای موبایل در سطح حرفه‌ای و اداری است.

سازمان‌های بزرگ دلایل خوبی برای انتخاب ویندوز ۸ دارند، اما شرکت‌های کوچک و متوسط به راحتی‌ زیر بار هزینه مهاجرت به ویندوز ۸ نمی‌روند. شرکت‌های کوچک برای رفع نیازهای خوب می‌توانند از سرویس‌های ارزان قیمت‌ و بعضا مجانی مانند دراپ باکس، باکس یا گوگل داک استفاده کنند.

به هر حال مایکروسافت برای مجاب کردن کمپانی‌ها برای مهاجرت به ویندوز ۸ با چالش‌های بزرگی روبرو است. کامپیوترهای شخصی جدید که همگی با ویندوز ۸ عرضه خواهند شد، بسیاری از کاربران خانگی نیز نسبت به بروز رسانی به ویندوز ۸ ابراز علاقه کرده‌اند اما کمپانی‌ها آن هم در این اوضاع اقتصادی، متحمل هزینه‌های گزافی خواهند شد که می‌بایست توجیه داشته باشد.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:, در ساعت 13:48 | |
مقایسه OS X اپل با ویندوز 8

 اپل به تازگی نسخه جدید سیستم عامل OS X خود را ارائه کرده و یک بسته به‌روز‌رسانی نیز برای آن منتشر نموده است. از سویی ویندوز ۸ مایکروسافت که تغییراتی انقلابی نسبت به نسخه‌های قبلی داشته است، نیز راهی بازار شده است. همه این‌ها نوید یک رقابت بزرگ در عرصه سیستم عامل‌ کامپیوترهای شخصی را می‌دهد. ما در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا با اطلاعات موجود، نگاهی اجمالی به این دو سیستم عامل محبوب  بیاندازیم. با سایبر تکنولوژی همراه باشید.

 

به گزارش اسکای نیوز به نقل از آی تی گذر؛ اوایل هفته گذشته، شرکت اپل بسته بروزرسانی مهمی برای OS X نسخه شیرکوهی، سیستم عامل رومیزی خود ارائه کرد. مایکروسافت نیز این هفته اعلام نمود که ویندوز ۸ را تا تاریخ ۲۶ اکتبر روانه بازار خواهد کرد. نسخه ای از خانواده ویندوز که با تغییرات گسترده همراه شده و نه تنها مناسب رایانه‌های رومیزی و همراه است بلکه می‌توان آن را بر روی تبلت ها نیز راه اندازی کرد. البته نسخه نهایی این سیستم عامل تنها یک روز پس از ارائه آن به شرکای تجاری به بیرون درز کرد و هم اکنون می‌توانید آن را دانلود کنید. حال پس از سال‌ها که این دو سیستم عامل شباهت ظاهری زیادی به یکدیگر داشتند، تفاوت‌ها آشکار شده و جای اشتراکات را گرفته‌اند.

 

در این مقاله سعی می‌کنیم با رجوع به نسخه آزمایشی ویندوز ۸، این گل سر سبد مایکروسافتی‌ها را با آخرین دستاورد یاران استیو جابز مقایسه نماییم.


 رویکردهای متفاوت برای نیل به اهداف مشترک

 

حقیقت آن است که هر دوی این سیستم عامل‌ها هدفی یکسان دارند، تیم طراح هر یک می‌کوشند تا تجربه کار با سیستم‌های رومیزی را به ابزارهای همراه نزدیک نمایند، اما فلسفه کار در دو سوی میدان متفاوت است. در حالی که اپل بسیاری از قابلیت‌های محبوب پلتفرم iOS خود (مربوط به گوشی آیفون، تبلت های iPad و دستگاه پخش موسیقی iPod) را در سیستم عامل رومیزی بکار می‌گیرد، می‌کوشد تا روایت رومیزی از برنامه‌های iOS را تولید نموده (همچون برنامه Messages) و آن را با سایرین یکپارچه نماید.

 

از سوی دیگر، مایکروسافتی‌ها می‌کوشند تا رویکرد همه جانبه‌ای را پیش گرفته و با اعمال تغییرات شگرف در سیستم عامل ویندوزشان، آن را برای رایانه‌های رومیزی و ابزارهای موبایل بهینه کنند. بدین ترتیب با تولید سیستم عامل دوگانه (هیبریدی) آن را می توان بر روی هر دوی این ابزارها نصب نموده و به کار گرفت. اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می‌شود که می‌بینیم رقابت این دو کمپانی بزرگ در دنیای تبلت‌های مبتنی بر پردازنده ARM نیز بالا گرفته و به زودی با معرفی تبلت سرفیس مایکروسافت شاهد جنگی تمام عیار خواهیم بود. عملیات یکپارچه‌سازی و همگام‌سازی مناسب در چنین شرایطی می‌تواند یک نقطه قوت برگ به حساب آید.

 

پس علی رغم اینکه هدف یکی است، شکافی بزرگ بین این دو سیستم وجود دارد و کاربر نهایی در آخر با دو اکوسیستم مختلف روبرو است که می‌تواند نیازهای متعددی از وی را رفع و رجوع نماید. در این مقاله می‌کوشیم تا از چهار منظر متفاوت به کارائی این دو بپردازیم که عبارتند از:

 

  •     اشتراک گذاری
  •     برنامه‌های کاربردی شخصی
  •    کار با عکس‌ها و تصاویر
  •     سرویس‌های ابری (کلاد)

 

بیایید به تک تک این چهار مورد از نزدیک نگاهی بیاندازیم. لازم به یادآوری مجدد است، با وجود آن که آخرین بروزرسانی سیستم عامل شیرکوهی هم‌اکنون در دسترس می‌باشد، هنوز خبری از ویندوز ۸ نیست و ممکن است تا آن زمان شاهد بروز تغییراتی در این سیستم عامل نیز باشیم.

 

 

اشتراک گذاری

 

این قابلیت در بدنه سیستم عامل شیرکوهی کارگذاری شده است به طوری که کاربر می‌تواند موارد دلخواه (همچون وب سایت‌ها، فایل‌های ویدئویی و غیره) را از طریق برنامه‌ای خاص به اشتراک بگذارد. جالب اینکه مرورگر سافاری نیز چنین قابلیتی را در خود دارد، و کاربر می‌تواند با مراجعه به منوی آبشاری ویژه‌، نوع اشتراک گذاری خود را برگزیند (همچون اشتراک در توئیتر، ایمیل و به زودی فیس‌بوک).

 

از این گذشته، برنامه Mail نیز با مرورگر سافاری یکپارچه شده تا روند اشتراک گذاری تسهیل گردد. بدین ترتیب اگر یک نشانی اینترنتی به نظرتان جالب آمد و خواستید آن را به اشتراک بگذارید، برنامه از شما می‌پرسد که آیا مایل به اشتراک لینک، محتوای کل صفحه، نسخه Reader آن (که فاقد عکس و آگهی و غیره است) و یا نسخه PDF صفحه هستید.

 

اما قابلیت اشتراک گذاری ویندوز ۸ به مراتب قوی تر است و این ویژگی یکی از پنج عنوان موجود در نوار Charms که بخشی اساسی از بدنه ویندوز است، لحاظ شده. پس هر زمان که کاربر اراده کند، فارغ از اینکه در خلال کار با کدام برنامه است می‌تواند با یک کلیک یا لمس کردن عنوان Share سریعاً اقدام به اشتراک گذاری نماید. در این حین فهرستی از برنامه‌هایی که این امکان را مهیا می‌کنند، به نمایش در خواهد آمد و این کاربر است که ابزار دلخواه را خود انتخاب خواهد کرد.

 

با وجودی که در حال حاضر این فهرست قدری محدود است (فعلاً فقط برنامه Outlook), اما قرار است همزمان با عرضه ویندوز ۸ موارد بیشتری چون فیس بوک و توئیتر نیز به این فهرست اضافه شوند. نکته مثبت اینکه برنامه‌ای که بیش از همه برای اشتراک گذاری استفاده شود، به طور خودکار به بالای فهرست منتقل خواهد شد.

 

هر دوی سیستم عامل‌های ویندوز ۸ و شیرکوهی این بخش از داستان را به توانائی توسعه دهندگان نرم افزاری واگذار کرده‌اند. اگر توسعه دهنده‌ای برنامه‌ای مشترک برای هر دوی این سیستم‌ عامل‌ها بنویسد، آنگاه می‌توان اشتراک گذاری یکسانی را بین دو سیستم‌عامل تجربه کرد. در سیستم OS X این برنامه نویس است که نحوه‌ی اشتراک گذاری را تعیین می‌نماید (استفاده از منوی آبشاری یا دکمه‌های رادیویی)، در حالی که ویندوز ۸ این قابلیت را به رابط گرافیکی خود مربوط می‌داند.

 

به نظر ما در این بخش، ویندوز از برتری خاصی برخوردار بوده و به شیرکوهی ترجیح داده می شود.

 



برنامه‌های کاربردی شخصی

 

هر دوی این پلتفرم ها مجهز به مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی شخصی دسترسی دارند که به کمک آنها می‌توان با دیگران ارتباط برقرار کرده و یا امور محوله را سازماندهی می‌کنند. برنامه Messages شرکت اپل که جایگزینی برای iChat است، می‌تواند پیام‌های شما را مستقیماً با گوشی و تبلت اپلی‌تان یکپارچه نماید، و نه تنها قادر است با نسخه همراه به خوبی کار کند، بلکه برنامه Calendar و Contacts (دفترچه تلفن) گوشی نیز از طریق سرویس iCloud همگام‌سازی می‌شوند.

 

 

ویندوز ۸ نیز دارای برنامه‌ای است که علی رغم اختلافات فاحش، دارای کارکرد مشابهی است. این برنامه که People نام دارد قادر است با حساب کاربری در فیس بوک همگام شده و کاربر را از جدیدترین رویدادهای مربوط به دوستان و آشنایان مطلع نماید. از این گذشته برنامه پیام‌رسان ویندوز ۸ شما را با دوستانتان که عضو فیس بوک یا Windows Live هستند مرتبط نگه می‌دارد. جالب اینجاست که اپل با تمام دبدبه و کبکبه‌ای که در مورد اشتراک گذاری محتوا دارد، فاقد پشتیبانی از سرویس فیس‌بوک است.

 

هر دوی این سیستم عامل‌ها برای تکمیل این خصوصیت تا پیش از پاییز امسال آماده نخواهند بود. مسلم است که ویندوز ۸ تا پیش از اکتبر هنوز عرضه نهایی نخواهد شد و iOS 6 نیز تا پیش از آن زمان و تا رفع کلیه مشکلات فنی برنامه Messages برای آیفون و تبلت iPad مهیا نخواهد بود.

 



کار با عکس‌ها و تصاویر

 

مایکروسافت کار با تصاویر را با برنامه Photos، به یکی از بخش‌های اصلی سیستم عامل خود مبدل ساخته است. این برنامه نه تنها قادر است تصاویری که در کامپیوترتان وجود دارد را نمایش دهد، بلکه قادر است با سرویس‌هایی چون فیس بوک، فلیکر و اسکای درایو نیز همگام شده و تصاویر موجود در همه این سرویس‌دهندگان را به سادگی نمایش دهد.

 

 

اپل نیز بیکار ننشسته و برنامه iPhoto را با تمامی تجهیزات مک مرتبط کرده است. iPhoto یکی از برنامه‌های مهم مدیریت و ویرایش تصاویر است که می‌تواند تمام عکس‌های موجود در ابزارهای مجهز به سیستم iOS تان را به کمک سرویس iCloud با OS X مجتمع نماید. این در حالی است که گرفتن تصاویر فلیکر و فیس بوک در ویندوز به عملیات خروجی گرفتن از تصاویر محدود شده است.

 

علی‌رغم مجهز بودن ویندوز ۸ به برنامه Paint که توانایی ویرایش تصاویر را مهیا کرده، در این بخش برنامه‌های اپل قدرتمندتر از مایکروسافت عمل می‌کنند. برنامه Photos مایکروسافت می‌کوشد تا مرجعی ساده برای اشتراک گذاری تمام تصاویر کاربر باشد در حالی که iPhotos اپل بیشتر به ابزاری تخصصی شباهت دارد.

 

حال انتخاب با شماست، می‌توانید تا تکمیل شدن سیستم عامل مایکروسافت، از اپل بهره شایسته و بایسته را ببرید.

 




سرویس‌های ابری (کلاد)

 

مقایسه سرویس‌های ابری موجود در ویندوز ۸ و شیرکوهی به مقایسه سیب و پرتقال می‌ماند، کاری که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد! در حالی که مایکروسافت از SkyDrive که سرویسی قدرتمند و درجه یک برای ذخیره ابری انواع فایل‌ها، استفاده می‌کند، iCloud سرویس همگام‌سازی اپل است که تنها نوع خاصی از محتوا را در بین ابزارهای گوناگون یکسان نگه می‌دارد.

 

SkyDrive نه تنها قادر به نگهداری از انواع فایل بر فراز ابرهاست (شبیه سرویس گوگل درایو) بلکه دسترسی به فایل‌ها را در برنامه‌های گوناگونی میسر کرده است، به طوری که آفیس ۲۰۱۳ می‌تواند فایل‌های خود را به صورت پیش فرض در این سرویس ابری ذخیره نماید. پس کاربر قادر خواهد بود تا فایل‌های خود را از هر جا که دسترسی به اینترنت دارد مورد استفاده قرار دهد. جالب اینکه با این سرویس حتی فایل‌های مبنایی (Templates) نیز به طور مرتب توسط خود مایکروسافت به‌روز می‌شوند.

 

از سویی دیگر سرویس iCloud در شیرکوهی فایل‌های مورد استفاده کاربر را با سرورهایی که در بالای ابرهاست همگام کرده و فایل‌های تصاویر، تماس‌ها و تقویم را به نحوی همگام می‌کند که از تمامی ابزارها به آن دسترسی شایسته‌ای وجود داشته باشد. با این وجود، این سرویس نیز دارای محدودیت‌های خاص خود است. iCloud هنوز فایل‌های ویدئویی را همگام نمی‌نماید و سرویس تقویم آن مشابه گوگل نبوده و نمی‌تواند تمامی قابلیت‌هایش را بین ابزارهای گوناگون به اشتراک بگذارد. از این گذشته به دلیل عدم وجود ساختار فایلی، دسترسی کاربر به محتوای همگام شده ممکن نیست.

 

کدام بهتر است؟ این پاسخی است که به سلیقه و نظر شما باز می‌گردد که کدام فلسفه طراحی را برای رفع نیازتان مناسب می‌یابید. اینکه دسترسی به فایل‌ها برایتان اولویت دارد یا قابلیت ادامه کار از هر ابزاری مهم‌تر است. البته هر یک از این دو سرویس مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارند.

 



بررسی و ارزیابی نهایی

 

سال‌های سال رایانه‌ها ابزارهایی مجزا و به دور از هم بودند که چون جزایر مستقل هیچ ارتباط پایداری بین آن‌ها وجود نداشت. کارکرد هر یک از سیستم‌های مک و پی سی نیز با توجه به نیاز مخاطبان‌شان مشخص و تعریف شده بود، و با وجودی که رویکرد هر یک متفاوت بود، هدف نهایی رفع و رجوع نیازهای همین کاربران به شمار می‌رفت.

 

اما زمانه تغییر کرده و رایانه‌ها توانسته‌اند خود را به یکی از اجزای اصلی زندگی بشر بدل کنند. در دنیایی که در آن به سر می‌بریم با وجود ابزارهای همراه رنگارنگ و متنوع، کامپیوترها هستند که نقش پررنگ‌تری را در زندگی‌مان بازی می‌کنند. به همین خاطر ویندوز ۸ و سیستم عامل شیرکوهی می‌کوشند تا با تغییر رویکرد و روشی که در پیش دارند، به نحو شایسته‌ای نیازهای امروز بشر را رفع کنند.

 

در حالی که در ویندوز ۸ تغییرات شگرف بوقوع پیوسته (و پشتیانی آن از حرکات کاربر در کنار تغییرات بنیادین در رابط کاربری‌اش) آن را برای هر دو پلتفرم رایانه‌های رومیزی و تبلت ها به ابزاری مناسب تبدیل کرده است. اپل و شیرکوهی‌اش تنها به رایانه‌های رومیزی چشم دوخته‌اند تا با برقراری ارتباطی تنگاتنگ‌تر، تجربه کار در سایر ابرازهای اپلی را به این پلتفرم نیز وارد کنند.

 

با بروز این تغییرات گسترده در ویندوز و ثبات و پایداری بیش از پیش در OS X این پرسش مطرح می‌شود که این دو کمپانی بزرگ به کجا چشم دوخته‌اند و آمال و آلام نهایی‌شان در چیست!؟ نظر شما در این رابطه چیست، آیا رویکرد مایکروسافت و ویندوز ۸ می تواند شما را مجاب کند، یا اینکه به شیرهای کوهی خشمگین اپلی پناه می برید!؟
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:, در ساعت 13:48 | |
AMD نیاز به شتاب بیشتر دارد و گرنه اینتل و ARM بازار را تسخیر می‌کنند

 

AMD که دومین تولید کننده بزرگ میکرو پروسسورها (پشت سر اینتل) است، در کنار گزارش مالی ناامیدکننده اخیرش خبر از تعدیل نیروی قریب الوقوع هم داده. برخی به درستی پرسیده‌اند که آیا داریم به پایان AMD نزدیک می‌شویم؟ پاسخ دادن به این سؤال چندان ساده نیست، AMD آشکارا نیازمند انجام کارهای جدید برای متوقف کردن روند فعلی است. ولی تغییر به این سادگی نخواهد بود. 


به گزارش اسکای نیوزبه نقل از نارنجی؛ اول این که AMD واقعاً هیچ استراتژی ای برای عرصه موبایل ندارد. این کمپانی اخیراً چیپ Hondo را برای تبلت‌ها معرفی کرده ولی فقط برای ویندوز. راهکار AMD برای سایر پلتفرم‌ها کجا است؟ فعلاً که ... 

دوم اینکه استراتژی AMD در مقابل اینتل در بخش PC، فروش و رقابت با قیمت پایین‌تر بوده. هر چند AMD در پردازش گرافیکی بهتر عمل کرده ولی در مورد عملکرد CPU باید اینتل را برنده دانست، و این باعث کاهش فروش AMD -حتی با وجود قیمت پایین‌تر- شده. در نتیجه اینتل در زمینه قیمت نیز رویکرد تهاجمی‌تری در پیش گرفته و مزیت رقابتی AMD را به خطر انداخته. 

سوم اینکه AMD به لطف شرکت‌های دیگر به رقابت ادامه می‌دهد یعنی به تنهایی قادر به ادامه رقابت با تکنولوژی‌های پردازشی اینتل نیست، و از منظر فرآیند ساخت همچنان دو نسل از اینتل عقب است. این واقعیت بر روی مؤلفه ترکیبی «قدرت تراشه/عملکرد/اندازه/هزینه» تأثیر منفی می‌گذارد و در یک بازار فوق رقابتی به AMD ضرر می‌زند. 

و دست آخر -و احتمالاً مهمتر از همه- اینکه، بازار گرافیک که بخش بزرگی از درآمد AMD را رقم می‌زند، در حال آب رفتن توسط چیپ‌های مجتمع است که همزمان CPU و GPU را ارائه می‌کنند. این بدان معنا است که AMD دیگر نمی‌تواند قیمت‌های بالای گذشته را که بابت گرافیک‌های جدا از مشتریان طلب می‌کرد، انتظار داشته باشد زیرا گرافیک‌های on board برای خیلی از کاربران به اندازه کافی خوب هستند که مانع از هزینه‌کرد بیشتر شوند. 

به نظر می‌رسد چنانچه فشارها ادامه یابد که محتمل است، کسی از راه خواهد رسید تا طناب نجات برای AMD بیندازد. بعید است آن کمک کننده اینتل باشد، احتمالاً یک سرمایه‌گذار خارجی خواهد بود که می‌خواهد در صنعت نیمه هادی‌ها ورود کند. هیچ یک از کمپانی‌های سازنده چیپ داخل امریکا (کوالکوم، انویدیا، یا برودکام) هم برای AMD کمین نکرده‌اند. در حقیقت کوالکوم چند سال قبل بخش گرافیک موبایل AMD را خریداری کرد و حالا چیپ‌های مجتمع با گرافیک یکپارچه را تولید می‌کند. 

اما کنار رفتن AMD از بازار خیلی بد خواهد بود زیرا اینتل یکه تاز می‌شود و پیشرفت‌هایی که زاییده رقابت بودند کم خواهند شد. اما آیا AMD می‌تواند خود را نجات دهد؟ 

احتمالاً می‌تواند. ولی ابتدا باید دلیلی برای باقی ماندن در بازار بیابد (میل به رقابت به تنهایی دلیل خوبی نیست.) AMD سال‌ها قبل که اینتل در حال تن آسایی بود قوی عمل کرد ولی از آن موقع، چیزی ندیده‌ایم. برخی افراد به AMD پیشنهاد سرمایه‌گذاری در تکنولوژی ARM را دادند تا بتواند وارد بازار موبایل شود. اما بعید است AMD منابع مالی و انسانی لازم برای تمرکز همزمان بر روی ARM و x86 را داشته باشد. 

پر واضح است که AMD نیازمند ورود به بازار موبایل است. AMD کمپانی Sea Micro را خریداری کرده زیرا می‌تواند وسیله نقلیه خوبی برای گسترش کسب و کارش به حوزه در حال رشد جدید باشد. ولی این می‌تواند سال‌ها به طول بینجامد و کسب و کارسخت‌افزار نیز با چیپ‌سازی فرق دارد. 

AMD جاده بسیار پر تلاطمی را پیش رو دارد، به خصوص با شرایط فعلی بازار که فروش پی‌سی و کارت‌های گرافیکی رو به کاهش گذاشته و میل عمومی صرف کننده به سمت ابزارهای موبایل رفته. AMD تا ابد وقت نخواهد داشت تا دوباره قدرتمند شود و اگر به خط سیر فعلی‌اش ادامه دهد، چیزی نخواهد گذشت تا اینتل دنیای x86 و AMR دنیای موبایل را فتح کنند. 

AMD کار سختی در پیش رو دارد و از آنجا که تیم مدیریتی هنوز قادر به تغییر اوضاع نشده، مشخص نیست که سرمایه‌گذاران تا چه زمانی به آنها فرصت خواهند داد. صدای تیک تاک عقربه‌های ساعت برای این کمپانی بلندتر از گذشته به گوش می‌رسد.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:, در ساعت 13:41 | |
Windows 8 Activation - فعال سازی و رفع محدودیت زمانی ویندوز 8

 

 

 

آخرین به روز رسانی 24 مهرماه 1391! 

جدیدترین کرک ویندوز 8 به پست اضافه شد!

 

 پس از نصب ویندوز 8، مایکروسافت به مدت 30 روز به شما فرصت می دهد تا از ویندوز استفاده کنید و آن را مورد سنجش خود قرار دهید و چنانچه از قابلیت های ویندوز راضی بودید می بایستی نسبت به خرید شماره سریال قانونی اقدام کرده و ویندوز خود را از طریق اینترنت فعال کنید، ولی از آنجایی که بسیاری از کاربران ایرانی ویندوز را به صورت غیر قانونی نصب می کنند و از طرفی هم امکان خرید ویندوز برای بسیاری از کاربران مهیا نیست، کاربران همواره به دنبال رفع این محدودیت زمانی ویندوز 8 هستند.


به دلیل اینکه به تازگی ویندوز 8 منتشر شده است، هنوز کرک 100% مطمئنی برای این ویندوز ارائه نشده است در ادامه این مطلب شما می توانید جدیدترین کرک های عرضه شده جهت رفع محدودیت زمانی ویندوز 8 و نحوه فعال سازی آن را دریافت کنید.

 

 

راهنمای نصب

- با توجه به انتشار تازه ویندوز 8 به تدریج کرک های مختلف و بهتری روی سایت قرار داده می شود، همواره سعی کنید از کرک جدید تر استفاده کنید.
- جهت اجرای فایل های کرک می بایستی بر روی آن راست کلیک کرده و Run as administrator را بزنید.
- جهت استفاده از کرک های فعلی حتماً باید به اینترنت متصل باشید.

 

 

 دانلود جدیدترین کرک های ویندوز 8


دانلود کرک Windows 8 Activator (جدیدترین کرک به تاریخ 24 مهر 1391)

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:, در ساعت 13:39 | |
نسخه جدید آندورید در راه است

 

شایع شده که گوگل درصدد است تا دو هفته آینده از سری جدید سیستم عامل آندروید رونمایی کند.

به گزارش اسکای نیوزبه نقل از آی تی ایران؛ گوگل به تازگی اقدام به ارسال دعوت نامه هایی برای کنفرانس خبری خود که روز 29 اکتبر (8 آبان) برگزار می شود، کرده است.
بر اساس شایعاتی که در این باره منتشر شده، گوگل قصد دارد نسخه بعدی آندروید را با نام Key Lime Pie منتشر کند.
از سوی دیگر انتظار می رود این نسخه از آندروید بر روی گوشی هوشمند بعدی گوگل از سری Nexus قرار بگیرد.

این گوشی ظاهرا با همکاری ال جی و با نام Nexus 4 به بازار عرضه خواهد شد. به نظر می رسد گوگل قصد دارد گوشی های دیگری از این سری با همکاری شرکت های دیگر از جمله سونی،HTC و سامسونگ راهی بازار کند.

اطلاعات بیشتر راجع به این گوشی ها و ویژگی های نسخه جدید آندروید منتشر نشده است.
آندروید (Android) نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و تبلت ها و هم اکنون برای تلویزیون نیز عرضه می کند. آندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌ است.

اوایل تابستان سال ۲۰۰۵ گوگل شرکت اندروید در پالو آلتوی کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی روبین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد.

اندی روبین مدیر ارشد اجرایی این شرکت پس از پیوستن آندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسوول پروژه آندروید در گوگل منصوب شد.

تیم آندروید به رهبری روبین فعالیت خود را برای تولید پلتفرم موبایل مبتنی بر کرنل لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در کنفرانس خبری شرکت گوگل اواخر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن «اتحادیه گوشی باز» یا Open Handset Alliance بود. ۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید گوشی‌های تلفن همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای بنیان‌گذار این اتحادیه بودند.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 30 مهر 1391برچسب:, در ساعت 13:34 | |
شکست اپل در برابر سامسونگ در انگلیس

 

پس از پیروزی در آمریکا، این بار شرکت اپل در اروپا به سامسونگ باخت. 


به گزارش اسکای نیوزبه نقل از ایسنا؛ دادگاه استیناف انگلیس رای دادگاه عالی انگلیس را مورد تائید قرار داده و اعلام کرد که شرکت سامسونگ برای تولید تبلت‌های خود از طراحی ثبت شده اپل استفاده نکرده است. 

دادگاه عالی انگلیس پیش‌تر اعلام کرده بود که به رغم وجود شباهت‌هایی شرکت سامسونگ در طراحی و تولید تبلت‌های سری گالاکسی از طرح‌های اپل کپی‌برداری نکرده است. 

تصمیم دادگاه عالی انگلیس و دادگاه استیناف این شرکت در سراسر اروپا قابل اجراست و اپل دیگر نمی‌تواند در این خصوص در اروپا شکایتی بکند. 

شرکت سامسونگ با استقبال از تصمیم دادگاه استیناف انگلیس عنوان کرد که این تصمیم نشان داد که شرکت اپل در اولین شرکتی نبوده است که تبلت‌ها را به شکل امروزی طراحی کرده است. 

به گزارش رویترز، شرکت اپل تاکنون در این خصوص اظهار نظری نکرده و این در حالی است که این شرکت مجبور است در تبلیغات خود و همچنین بر روی وب‌سایت خود اعلام کند که سامسونگ از طراحی تبلت‌های این شرکت استفاده نکرده است.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 30 مهر 1391برچسب:, در ساعت 13:31 | |
کاهش درآمد فروش رایانه‌ها فراتر از حد انتظار

 

رایانه
به گزارش اسکای نیوزبه نقل از فارس، اینتل تازه‌ترین شرکتی است که در مورد کاهش میزان فروش رایانه‌ها در سطح جهان، گزارشی نگران کننده منتشر کرده است. این گزارش نشان می دهد که درآمد حاصل از فروش انواع رایانه های شخصی امسال تا ۸ درصد نسبت به سال قبل کاهش می یابد.

گزارش مالی سه ماهه تازه اینتل حاکی است که شرایط دشوار اقتصادی بهبود نمی یابد و این وضعیت شرکت هایی مانند اچ‌پی را به طور جدی به خطر انداخته، زیرا نباید مانند سابق در انتظار استقبال از تولیدات آن بود. از سوی دیگر سطح خرید رایانه های الترابوک مورد پشتیبانی اینتل هم در حد انتظار نبوده و سال ۲۰۱۲ از این نظر هم سالی ناامیدکننده بوده است.

با این حال اینتل اظهار امیدواری کرده با از راه رسیدن ویندوز ۸ تمایل به خرید رایانه های جدید بیشتر شود، زیرا برای استفاده از تمامی امکانات ویندوز ۸ به روزرسانی سخت افزاری رایانه ها ضروری است. نکته خوشحال کننده دیگر افزایش شش درصدی بازار رایانه های سرور و رسیدن ارزش این بازار به ۲٫۷ میلیارد دلار در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ است.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در یک شنبه 30 مهر 1391برچسب:, در ساعت 13:30 | |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 14 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ اسکای نیوز 24خوش آمدید
آرشيو
آبان 1391
مهر 1391
شهريور 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
ariya linsey
لينكستان
مطالب علمی
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان به وبلاگ اسکای نیوز خوش امدید و آدرس skynews24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , skynews24.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com