به وبلاگ جدیدترین اخبار ماهواره و فناورری های روز دنیا خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
اضافات

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 103
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 141
بازدید ماه : 148
بازدید کل : 117819
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

سامسونگ 2 برابر اپل اسمارت فون فروخته است

 

نتایج عملکرد مالی این ۲ کمپانی در ۳ ماهه سوم سال ۲۰۱۲ منتشر شد و این فرصت را به تحلیلگران داد تا بتوانند دقیق تر عملکرد این دو کمپانی را بررسی کنند
حتی اگر علاقمند به اخبار تکنولوژی هم نباشید به احتمال فراوان خبرهای مربوط به درگیری و شکایات ۲ کمپانی سامسونگ و اپل به گوش شما خورده است.
همین موضوع باعث میشود که نتایج و عملکرد این دو کمپانی حتی بیشتر از قبل با یکدیگر مقایسه شود و یکی از بخش هایی که این ۲ کمپانی رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند، بازار اسمارت فون هاست. اسمارت فون های سری گلکسی در رقابت با آیفون های زیبا و محبوب.


 
 
نتایج عملکرد مالی این ۲ کمپانی در ۳ ماهه سوم سال ۲۰۱۲ منتشر شد و این فرصت را به تحلیلگران داد تا بتوانند دقیق تر عملکرد این دو کمپانی را بررسی کنند. یکی از آخرین گزارشات و بررسی هایی که از عملکرد این کمپانی ها انجام شده است نشان میدهد که سامسونگ موفق شده است تقریبا ۲ برابر اپل در این سه ماهه اسمارت فون بفروش برساند و به نوعی جایگاه خود را در صدر پرفروش ترین در بخش اسمارت فون و تلفن ها همراه مستحکم تر از قبل کند.
آنالیزور مطرح Michael Morgan اعلام میکند که سامسونگ به سرعت در حال فاصله گرفتن است در حالی که رشد محصولات جدید اپل در حال کاهش میباشند. اپل برای اینکه بتواند رشد ۹۶ درصدی خود در فروش محصولات را در مقایسه با سال ۲۰۱۱ تکرار کند باید در سه ماهه چهارم بیش از ۹۴ میلیون اسمارت فون بفروش برساند.
شرکت نوکیا برای اولین بار در تاریخ این کمپانی در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ از نظر میزان فروش جزء ۵ برند برتر نیز قرار ندارد که باید امیدوار بود با عرضه ویندوز فون ۸ این شرکت بتواند به جایگاه واقعی خود بازگردد
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:51 | |
رونمایی از نسل جدید بچه هیولای نیسان +تصاویر

 

کمپانی "نیسان"، از مدل مفهومی extrem، که به baby beast یا "بچه هیولا" معروف است، در نمایشگاه اتومبیل "سائو پائولو برزیل" رونمائی کرد
«مجله ماشین» – کمپانی "نیسان"، از مدل مفهومی extrem، که به baby beast یا "بچه هیولا" معروف است، در نمایشگاه اتومبیل "سائو پائولو برزیل" رونمائی کرد. طبق اعلام کارشناسان طراحی "نیسان"، در طراحی شکل ظاهری این خودروی 2+2، از مناظر، و فرهنگ زندگی مردم "برزیل" الهام گرفته شده است. از میان مهمترین شاخصه های ظاهری این خودرو، می توان به استفاده از رینگهای 6 پره 19 اینچی اشاره کرد، که زیبائی خاصی به آن بخشیده است.
به گزارش وب سایت «مجله ماشین»، برای این بچه هیولا، یک پیشرانه 1.6 لیتری، مجهز به سیستم تزریق مستقیم سوخت، و توربوشارژر در نظر گرفته شده است. اگرچه مشخصات فنی خودروی مورد بحث، هنوز اعلام نشده، اما از آنجا که پیشرانه آن قبلا در دو مدل دلتاوینگ، و جوک مورد استفاده شده، احتمالا قدرتی معادل 188 اسب بخار، و گشتاوری معادل 240 نیوتن متر خواهد داشت. باید منتظر ماند و دید.

تهیه خبر: حمیدرضا انصاری
 
 
 
 
 
 
 
 
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:49 | |
چطور در ویندوز 8 گم نشویم (بهترین میان بُرها)

ویندوز 8 یک جهش بازرگ و تغییر رادیکال است. برای همین ممکن است کار با آن برای افراد غیر حرفه‌ای کمی گیج کننده باشد

 ویندوز 8 یک جهش بازرگ و تغییر رادیکال است. برای همین ممکن است کار با آن برای افراد غیر حرفه‌ای کمی گیج کننده باشد و ما همه می‌دانیم که شروع دوباره، یعنی در اینجا از نو یاد گرفتن یک سری قواعد که قبلاً مدت‌ها با آنها سر کرده‌ایم، چقدر می‌تواند خسته‌کننده باشد. البته در کنارش، به خصوص با سیستم عاملی که نحوه ارتباط با آن به شکلی چالشی تغییر کرده، کشف چیزهای جدید را هم نباید از یاد برد که می‌تواند ماجراجویانه باشد. 

اگر تازه کار با ویندوز 8 را شروع کرده‌اید و دارید از خودتان می‌پرسید که همه چیزهای آشنا کجا رفته‌اند، نگران نباشید. این فقط شما نیستید که اینطور شده‌اید. اکثر کنترل‌ها و ویژگی‌های ویندوز 7 هنوز اینجا هستند، البته جز چند تایی. فقط ممکن است جا به جا یا از نو طراحی شده باشند. 

در نگاه اول به ویندوز 8 درباره 10 تا از بهترین ویژگی‌های آن نوشتیم. حالا در نگاه دوم به ویندوز 8، می‌خواهیم نقشه‌ای ساده از آن را برای شما ترسیم کنیم تا بدانید در این دنیای جدید باید چطور کارها را انجام داد. با نارنجی همراه باشید.

وارد شدن به ویندوز 8  
 
اولین چالش برای خیلی‌ها این است که چطور وارد ویندوز 8 شوند. لاک اسکرینی که موقع بالا آمدن ویندوز می‌بینید هیچ گزینه‌ای برای لاگین ندارد. برای گذشتن از این صفحه و ورود به سیستم عامل، در تبلت باید از پایین صفحه انگشت خود را به بالا بکشید (یا به اصطلاح Swip کنید)، و در پی سی با ماوس خود در لبه پایین تصویر کلیک کنید و آن را بالا بیاورید. 

اما ساده‌ترین کار این است که خیلی ساده، یک کلید (فرقی نمی‌کند کدام) را روی کیبود خود فشار دهید. وآو! این هم از لاگین اسکرین، خدمت شما.

کار با صفحه استارت 

 خب حالا وارد رابط کاربری پر از کاشی ویندوز 8 شده‌اید که به آن مترو یا مدرن می گوییم. شما می‌توانید این صفحه را به صورت افقی به چپ و راست جا به جا کنید؛ یا با گرفتن آن با ماوس یا چرخاندن scroll wheel. ویژگی‌ها و امکانات اصلی در این صفحه و چگونگی کار با آنها را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:
این تصویر را در ذهن داشته باشید تا در ادامه به توضیح جزئیات آن بپردازیم. 

کاشی‌ها: میان بُرهایی به همه برنامه‌های شما

 برنامه‌های فول اسکرین جدیدی که به ویندوز 8 آمده‌اند و همین‌طور برنامه‌های محیط دسکتاپ، هر دو می‌توانند در این بخش دارای کاشی باشد. تفاوت آنها با هم در این است که برنامه‌های موجود در ویندوز استور، طراحی قوی‌تر و رنگارنگ‌تر با امکانات بیشتری دارند ولی برنامه‌های دسکتاپ، یک طراحی ساده دارند درست مثل آنچه تا پیش از این در ویندوز دیده بودیم. 

برای مدیریت این کاشی‌ها در صفحه استارت، پس از انتخاب آن، می‌توانید با راست کلیک، یا swipe down از بالا، یا فشار دادن دکمه menu روی کیبورد خود، آن را مدیریت کنید؛ کارهایی نظیر حذف برنامه‌ها از ویندوز یا حذف آنها از صفحه استارت امکان پذیر هستند.

Charms Bar: نواری مهم در سمت راست

 کلید میان بُر Win+C می‌تواند به سرعت نوار Charms را برای شما پدیدار کند که دسترسی سریع به جستجو، اشتراک گذاری، و تنظیمات عملکردی سیستم عامل را فراهم می‌کند. راه‌های دیگر برای پدیدار کردن نوار Charms عبارت هستند از اینها: swip کردن از راست به چپ بر روی صفحات لمسی، یا بردن نشانگر ماوس به گوشه بالا یا پایین نمایشگر در حاشیه راست. 

شما می‌توانید از این میانبُرهای کیبورد هم برای پریدن به بخش‌های زیر استفاده کنید: 
- قسمت Share: کلید Win+H 
- قسمت Settings: کلید Win+I 
- قسمت Devices: کلید Win+K

App Switcher: نواری برای جا به جایی سریع بین برنامه‌ها  

برای اینکه تمام برنامه‌های در حال اجرای سیستم عامل خود را ببینید و بتوانید بین آنها جا به جا شوید کافی است از کلید ترکیبی Win+Tab استفاده کنید. این کلید، نوار App Switcher را در حاشیه سمت چپ نمایشگر برای شما باز می‌کند که کادرهای کوچک مربوط به هر برنامه در آن قرار دارد. Alt+Tab نیز عملکردی مشابه با ویندوز 7 را در ویندوز 8 به نمایش می‌گذارد. 

به جای استفاده از کلید ترکیبی می‌توانید نشانگر ماوس خود را به گوشه بالا سمت چپ ببرید و سپس روی کادرهای کوچک در پایین بیاورید تا برنامه‌های باز در پشت صحنه ویندوز مشاهده شوند و آنگاه با کلیک کردن روی کادر هر برنامه، به محیط داخلی آن می‌روید. 

اگر هم یک تبلت دارید کافی است از گوشه چپ به سمت راست swip کنید تا نوار App Switcher باز شود.

Apps Bar: نواری مشابه منوی راست کلیک قدیمی  

یادتان هست وقتی روی یک آیکون راست کلیک می‌کردید یک منو در کنار آن نمایان می‌شد؟ حالا با راست کلیک روی هر کاشی، منویی از لبه پایینی ویندوز 8 باز می‌شود. البته گاهی هم از بالا باز می‌شود تا تنظیمات دیگری را به نمایش بگذارد، این بستگی به برنامه‌ای دارد که در حال کار با آن هستید. 

در تبلت‌ها با swip از پایین و در پی سی با کلیک راست در هر جایی می‌توانید نوار Apps را مشاهده کنید. البته کلید میان بُر Win+Z هم به خوبی کار می‌کند.

کار با برنامه‌ها  
برای حذف کلی یا حذف برنامه‌ها از صفحه استارت کافی است روی آن کلیک راست یا swipe down کنید یا اینکه دکمه menu روی کیبورد را فشار دهید. نوار تنظیمات مربوط به آن کاشی نمایان خواهد شد. 

ویندوز 8 به طور پیش فرض، با خروج شما از برنامه آن را نمی‌بندد. پس برای این کار می‌توانید از کلید معروف Alt+F4 استفاده کنید. همچنین می‌توانید با ماوس بالای برنامه را گرفته و با نگه داشتن کلیک چپ، برنامه را پایین بکشید و رها کنید تا بسته شود.

جستجو در ویندوز 8  
در اکثر موارد وقتی شروع به تایپ کنید، خواه در صفحه استارت باشید یا در یک برنامه یا در ویندوز استور، کادر جستجو ظاهر می‌شود. اما برای جستجوهای ویژه، می‌توانید کلید ترکیبی Win+Q برای جستجو در settings و Win+F برای جستجو در فایل‌ها را استفاده کنید.

مولتی تسکینگ (چند وظیفگی)  
شما می‌توانید برنامه‌های فول اسکرین را در سمت راست یا چپ قرار دهید و همزمان در محیط دسکتاپ هم فعالیت کنید. البته این روی نمایشگرهایی با حداقل رزولوشن 1366 در 768 کار می‌کند. برای این کار چنین کنید: در تبلت از حاشیه چپ نمایشگر به سمت مرکز Swipe کنید و در پی سی ماوس را به گوشه بالا سمت چپ ببرید و سپس به پایین بیاورید؛ به این شکل کادرهای کوچک برنامه‌ها در کنار نمایان می‌شوند. تا اینجایش چیز جدیدی نبود. 

حالا آن برنامه‌ای را که مد نظرتان هست بگیرید و به سمت راست ببرید تا زمانی که ستون تیره‌ای را مشاهده کنید که می‌تواند هم در چپ باشد و هم در راست. وقتی برنامه را در محدوده آن ستون رها کنید، مولتی تسکینگ بر قرار می‌شود. 

برای استفاده از نمایشگر دوم یا پروژکتور می‌توانید کلید Win+P را فشار دهید یا در نوار Charms وارد بخش Devices شده و سپس گزینه Second Screen را انتخاب کنید.

پرینت گرفتن روی کاغذ و ثبت اسکرین شات  
برای گرفتن پرینت کاغذی در محیط یک برنامه با رابط مترو، می‌توانید نوار Charms را باز کنید و سپس وارد بخش Devices شوید. آنگاه برای رسیدن به تنظیمات پرینتر باید روی More settings کلیک کنید. 

برای گرفتن اسکرین شات هم کافی است کلید ترکیبی Win+PrtScrn را فشار دهید. ویندوز 8 نه تنها به صورت خودکار پرینت اسکرین می‌گیرد بلکه آن را با فرمت PNG در فولدر عکس‌های شما ذخیره می‌کند.

تغییر دادن تنظیمات  
برای باز کردن منوی تنظیمات می‌توانید از کلید Win+I استفاده کنید یا اینکه در نوار Charms وارد بخش Settings شوید. انتخاب یکی از این دو بستگی به این دارد که داخل صفحه استارت باشید یا در یک برنامه. گزینه PC Settings یک نسخه ساده شده از Control Panel است. 

برای کاربران حرفه‌ای تر کلید ترکیبی Win+X را پیشنهاد می‌کنیم که یک راست بخش‌هایی مثل event viewer و device manager و command prompt را ظاهر می‌کند. این کلید را از یاد نبرید.

قفل کردن و خاموش کردن سیستم 

 در بخش settings که زیر مجموعه PC Settings است شما می‌توانید lock screen را با انتخاب یک عکس پس زمینه و همچنین انتخاب برنامه‌هایی که می‌خواهید اطلاعاتشان در صفحه lock screen نمایش داده شود، شخصی سازی کنید. 

اما برای خاموش کردن یا همان Shut Down کردن ویندوز 8 برداشتن چند گام لازم است: ابتدا باید نوار Charms را باز کنید و سپس وارد بخش Settings شوید؛ به جای این دو کار می‌توانید یک باره کلید Win+I را فشار دهید. سپس دکمه Power را لمس می‌کنید و بسته به نیاز، یکی از این گزینه‌ها را بر می‌گزینید: Sleep، شات داون، آپدیت یا ری استارت. 

همچنین می‌توانید از دکمه Ctrl+Alt+Delete برای آوردن دکمه power استفاده کنید یا اینکه بهتر از آن، یک کاشی Shut Down برای صفحه استارت درست کنید. چطوری؟ برای درست کردن این کاشی، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید: 

در محیط دسکتاپ راست کلیک کنید و سپس گزینه new shortcut را برگزینید. حالا در location field کد زیر را بنویسید:
Shutdown.exe —s —a 00اسم میان بُر را Shutdown بگذارید و آن را نهایی کنید. در نهایت روی میان بُر که در دسکتاپ ذخیره شده کلیک کنید و وارد Properties شوید. سپس آیکون این میان بُر را در بخش مربوط به تنظیمات آیکون تغییر دهید و از منویی که ظاهر می‌شود گزینه pin کردن میان بُر به صفحه استارت را انتخاب کنید. 

امیدواریم این متن خیلی از ابهامات شما را رفع کرده باشد. خوب است شما هم تجربیات خود را با سایرین در میان بگذارید. این هم عکس خانوادگی میان بُر هایی که معرفی کردیم:
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:48 | |
تولد بیل گیتس و درسهایی که می توان از او گرفت


امروز 28 اکتبر تولد ویلیام هنری گیتس سوم معروف به بیل گیتس بود
بیل گیتس در 28 اکتبر 1955 میلادی در سیاتل، مرکز ایالت واشنگتن آمریکا زاده شد. او و پل آلن شرکت مایکروسافت بزرگترین کمپانی نرم افزاری جهان را پایه ریزی نمودند. بر پایهٔ مجلّه فوربس بیل گیتس در سال 2008 میلادی، سومین مرد ثروتمند جهان بوده است. در دنیا به‌عنوان بنیان‌گذار تحول در رایانه‌های شخصی بسیار مشهور است. نحوه تجارت بیل گیتس به دلیل اینکه قدرت رقابت را از رقیبان سلب کرده‌است همواره مورد انتقاد بوده‌است و در زمان هایی نیز از او به این دلیل شکایت شده‌است. گیتس همواره تلاشهای خیرخواهانه متعددی را نیز تعقیب کرده‌است و در این راستا بنیاد بیل و ملیندا گیتس را در سال 2000 تأسیس کرده‌است.
 
و اما چند نکته درباره زندگی بیل گیتس:

·  بیل گیتس سه فرزند دارد و علی رغم ثروتی معادل 59 میلیارد دلار(تا سال 2011)، وصیت کرده که بعد از مرگش به هر فرزند 10 میلیون دلار بیشتر ارث نرسد. وی در پاسخ به این سوال که چرا فقط 10 میلیون دلار؟ وی گفته پول زیاد برای آنها خوب نیست!
·  وی 28 میلیارد دلار از ثروتش را برای کارهای خیریه اختصاص داده است.
·  وقتی فرزندانش قصد دارند تا او را دست بیندازند، آهنگ میلیاردر را برایش زمزمه می کنند.
·  در حال احضر به صورت پاراه وقت برای مایکروسافت وقت می گذارد و بیشتر وقت خود را در سازمان خیریه ای که همسر و خودش راه انداخته اند مشغول به کار است.
·  در برنامه واکسیناسیون کودکان در نقاط مختلف جهان مشارکت داشته و علیه ایدز به سازمانهای مرتبط کمک کرده و فعالیت می کند.
·  اکانت توئیتر دارد اما فیس بوک نه!
·  تازگی ها موهایش سفید شده و همین موضوع باعث تبلیغات طنز گونه برای او شده است.
·  تا چند سال گذشته سالانه 7.8 میلیارد دلار در آمد داشت اما حالا دقیقا معلوم نیست.
·  او قادر است به هر نفر در دنیا تقریبا 15 دلار ببخشد.
·  اگر او کشور بود می توانست سی و هفتمین کشور ثروتمند جهان باشد.
·  713 بوئینگ می توانند پولهای او را جابجا کنند.
·  در سی سالگی به اساتید دانشگاه گفت روزی میلیونر می شود و البته در سی و یک سالگی میلیاردر شد!
 
او هفت اصل مهم را که دانش‌آموزان باید بدانند چنین بیان کرد :

در زندگی، همه چیز عادلانه نیست، بهتر است با این حقیقت کنار بیایید.
دنیا برای عزت نفس شما اهمیتی قایل نیست. در این دنیا از شما انتظار می‌رود که قبل از آن‌که نسبت به خودتان احساس خوبی داشته باشید، کار مثبتی انجام دهید.
پس از فارغ‌التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام، کسی به شما رقم فوق‌العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد. به همین ترتیب قبل از آن‌که بتوانید به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسید، باید برای مقام و مزایایش زحمت بکشید.
اگر فکر می‌کنید، آموزگارتان سختگیر است، سخت در اشتباه هستید. پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که رئیس شما خیلی سختگیرتر از آموزگارتان است، چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد.
آشپزی در رستوران‌ها با غرور و شأن شما تضاد ندارد. پدر بزرگ‌های ما برای این کار اصطلاح دیگری داشتند، از نظر آنها این کار یک فرصت بود.
اگر در کارتان موفق نیستید، والدین خود را ملامت نکنید، از نالیدن دست بکشید و از اشتباهات خود درس بگیرید.
قبل از آنکه شما متولد بشوید، والدین شما هم جوانان پرشوری بودند و به قدری که اکنون به نظر شما می‌رسد، ملال‌آور نبودند.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:45 | |
10 ویژگی بسیار خوب ویندوز 8

 

مایکروسافت در یک کلام، ویندوز را از نو به تصویر کشیده است. تمرکز شدیدی روی رابط مدرن با کاشی‌های زنده و به روز شونده‌اش قرار دارد زیرا به هر حال دنیای کامپیوتر گرایش بیشتری به صفحات لمسی دارد
جمعه ای که گذشت روز جشن ویندوز 8 بود. حالا سیستم عامل جدید مایکروسافت در دسترس قرار گرفته؛ با رابط کاربری جدیدی که دیگر آن را "مترو" نمی‌نامیم، بلکه "رابط مدرن" نام دارد؛ رابطی که هم برای استفاده لمسی بهینه شده و هم -همچنان- به خوبی می‌توان با ماوس و کیبورد تجربه لذت بخشی از کار با آن به دست آورد. 

مایکروسافت در یک کلام، ویندوز را از نو به تصویر کشیده است. تمرکز شدیدی روی رابط مدرن با کاشی‌های زنده و به روز شونده‌اش قرار دارد زیرا به هر حال دنیای کامپیوتر گرایش بیشتری به صفحات لمسی دارد. ولی از سوی دیگر همچنان می‌شود به سادگی بین رابط "مدرن" و رابط "دسکتاپ" سویچ کرد. 

در این جا، از بین بهترین‌ها به 10 مورد از ویژگی‌های جدید ویندوز اشاره می‌کنیم. البته این تمام داستان ویندوز 8 نیست. با نارنجی همراه باشید. 


1. افزایش بهروری سیستم  
 
یکی از مواردی که از ابتدای مشاهده نسخه‌های آزمایشی ویندوز 8 ذهن ما را به خود مشغول کرده بود این بود که آیا همچنان با اجرای چندین برنامه، یا موقع کار در محیط دسکتاپ بر روی سیستم‌های با سخت‌افزار ضعیف یا معمولی، شاهد کرش کردن سیستم عامل و یا کندی در اجرای فرآیندها و عملیات‌ها خواهیم بود یا خیر. 

مایکروسافت از نگرانی‌های کاربران آگاه بوده و آنها را رفع کرده: ویندوز 8 طوری برنامه‌نویسی شده تا عملکرد و بهروری آن بهتر از ویندوز 7 باشد، حتی با وجود اضافه شدن رابط "مدرن" به رابط قدیمی دسکتاپ. 

نتایج تست‌های صورت گرفته با استفاده از نسخه Developer Preview ویندوز 8، کاملاً موید تلاش مایکروسافت برای بهینه سازی سیستم عامل بودند:
 
بنابراین با ارائه نسخه نهایی، احتمالاً اوضاع از نتایج فوق هم بهتر خواهد بود. کاربران تبلت‌ها و نت‌بوک‌ها بیش از سایرین متوجه بهبود کارایی در قیاس با ویندوز 7 خواهند شد. به خصوص وقتی در نظر بگیریم که برنامه‌های مختص تبلت، زمانی که وارد محیط دسکتاپ شوید خودشان را به حالت تعلیق در خواهند آورد و از این رو، فقط چند مگابایت از رم را اشغال می‌کنند. 

2. لاک اسکرین جدید  
لاک اسکرین در ویندوز 8 تقریباً همان چیزی است که انتظارش را داشتیم؛ یک تصویر زیبا همراه با چند ویجت که اطلاعات مهم را نمایش می‌دهند، مثلاً زمان، تعداد ایمیل‌های دریافتی جدید، و غیره. 

برای آنلاک کردن کافی است حرکت لغزشی در تبلت، یا فشار دادن اسپیس بار در کیبورد را انجام دهید. بعد می‌توانید رمز را تایپ کرده و وارد ویندوز شوید. چیز جدیدی که وجود دارد، رمز‌های تصویری هستند که به شما امکان رسم جسچرهای مخفی بر روی یک عکس را می‌دهند، چیزی که فقط خودتان می‌دانید. البته این مورد در تبلت‌ها قطعاً بهتر از پی سی ها است. 


3. صفحه استارت جدید  
وقتی وارد ویندوز شوید، صفحه استارت با کاشی‌هایش جلوی چشم ظاهر می‌شود، جایگزینی برای منوی استارت در نسل‌های قبلی ویندوز. صفحه‌ای که حتماً برای کاربران ویندوز فون آشناتر است. 

صفحه استارت مجموعه‌ای از کاشی‌ها است که هر کدام نماینده یک برنامه هستند و بسیاری از آنها اطلاعات و هشدارهای مرتبط با آن برنامه را نیز بر روی خود نشان می‌دهند. برای مثال، کاشی ایمیل می‌تواند تعداد ایمیل‌های خوانده نشده و مشخصات فرد فرستنده را نمایش دهد؛ کاشی تقویم می‌تواند قرار ملاقات‌های نزدیک را نشان دهد؛ کاشی موسیقی مشخصات آهنگی را که در حال پخش است نمایش می‌دهد. و الی آخر. 

خودتان هم می‌توانید کاشی‌های جدید و سفارشی درست کنید، مثلاً برای یک بازی یا فهرست آشنایان، یا حتی برنامه‌های محیط سنتی ویندوز که با کلیک روی کاشی آنها به محیط دسکتاپ وارد خواهید شد. برنامه‌های سازگار با تبلت‌ها تمام صفحه هستند ولی می‌توانید آیکون‌های آنها را در صفحه خانگی ویندوز بسته به سلیقه خود مجدداً آرایش دهید یا کاشی‌ها را کوچک و بزرگ کرده و تغییر رنگ دهید. برای رفتن به محیط دسکتاپ هم کافی است روی کاشی آن کلیک کرده یا از کلید ترکیبی Win+D استفاده نمایید.

4. محیط دسکتاپ  
 
وقتی وارد محیط نوستالژیک دسکتاپ شوید، همه چیز آشناتر خواهد بود و احساس غریبگی نخواهید کرد. تسک بار، آیکون‌های دسکتاپ، و برنامه‌های پنجره‌ای رایج خود را خواهید داشت. البته تم محیط دسکتاپ دیگر نیمه شفاف نیست زیرا باید با رابط "مدرن" هماهنگی داشته باشد. 

منوی استارت، از بین ما رفته. این تنها فقدان بزرگ است. گوشه پایین سمت چپ، حالا دیگر خالی است و به خاطرات پیوسته. در عوض، کافی است ماوس خود را به منتهی الیه گوشه پایین سمت چپ ببرید و یک کلیک کنید، یا اینکه دکمه ویندوز را بر روی کیبورد خود فشار دهید تا به صفحه استارت منتقل شوید. 

درست مثل منوی استارت قدیمی، در صفحه استارت هم هر موقع که شروع به تایپ کردن کنید جستجو برای یک برنامه یا یکی از تنظیمات ویندوز، بی درنگ آغاز خواهد شد و دسترسی سریع به هر آنچه روی کامپیوتر در جستجویش هستید را به شما می‌دهد. 

طراحی جدید، به راحتیِ منوی استارت قدیمی نیست ولی خیلی زود می‌توانید به اکثر چیزها عادت کنید. فشار دادن دکمه ویندوز روی کیبورد و سپس تایپ کردن برای جستجوی یک برنامه یا یک تنظیم خاص، سریع‌تر از جستجو در منوی استارت است، بنابراین چندان بد نیست که به عادت جدید تن دهید و البته، با فشار دادن کلید ترکیبی Win+X نیز خیلی سریع به یک منوی سنتی‌تر منتقل می‌شوید؛ یعنی منوی کوچکی که در گوشه ظاهر می‌شود و میان بُرهایی به کنترل پنل، Run و Command Prompt و سایر خرت و پرت‌های مورد علاقه کاربران حرفه‌ای تر را در اختیار قرار می‌دهد.

5. برنامه‌های فول اسکرین 
گر چه طبق معمول می‌توانید برنامه‌های مورد علاقه خود را به تسک بار سنجاق کنید، ولی بیشتر برنامه‌ها مقیم صفحه استارت خواهند بود، همان‌طور که قدیم‌ها مقیم منوی استارت بودند. کافی است وارد صفحه استارت شوید، روی یک کاشی کلیک کنید و بعد ویندوز 8 برای شما برنامه‌های فول اسکرین را آتش خواهد کرد. برنامه‌های سازگار با تبلت، به صورت تمام صفحه یا فول اسکرین اجرا خواهند شد ولی آنهایی که هنوز نو نوار نشده‌اند، شما را به محیط دسکتاپ بر می‌گردانند. 

برنامه‌های فول اسکرین که با ویندوز 8 ارائه می‌شوند واقعاً عالی هستند؛ اکثر آنها دستورهای کنترلی لمسی را پشتیبانی می‌کنن. ولی در عین حال می‌توانید آنها را با کیبورد و ماوس هم اجرا کنید. تمام برنامه‌ها آپشن‌هایی مثل جستجو، به اشتراک گذاری، و البته تنظیماتی در قالب Charms bar را دارند که می‌توانید با استفاده از کلید ترکیبی Win+C یا بردن ماوس به سمت راست، آن را پدیدار کنید. برنامه‌ها به سادگی اطلاعاتی مثل عکس‌ها یا متن‌های منتخب را به اشتراک می‌گذارند. بعد از انتخاب محتوا از طریق یک برنامه، می‌توانید انتخاب کنید که آن را با چه برنامه‌ای به اشتراک بگذارید. برای مثال می‌توان عکس را با فیسبوک و متن یک صفحه وب را با ایمیل برای دیگران به اشتراک گذاشت. 

اینها در دنیای لمسی چیزهای جدیدی به حساب نمی‌آیند؛ مورد جدید این است که نه تنها می‌توانید مولتی تسکینگ را اجرا کنید بلکه حتی می‌توانید برنامه‌ها را به صورت کنار هم، اجرا نمایید. مثلاً می‌خواهید یک ویدیو را تماشا کنید ولی در عین حال چشم‌تان به فید خبرها هم باشد، امکان پذیر است؛ یعن درست مثل ویندوز 7 که می‌شد یک برنامه را در طرفی قرار داد و پنجرهٔ برنامهٔ دیگر را نیز در طرف دیگر و همزمان از آنها استفاده کرد. تصور کنید که می‌شود همزمان بازی کرد و چت؛ یا در یک طرف وب گردی کرد و در طرف دیگر با استفاده از اپلیکیشن ایمیل، نامه‌های جدید را خواند. این رویکرد، یکی از مشکلات بزرگ سیستم عامل‌های موبایل را حل خواهد کرد و در عین حال امکان می‌دهد که بیش از پیش محیط دسکتاپ را به فراموشی سپرده و کارها را در محیط جدید مترو انجام دهیم.

6. فروشگاه ویندوز  
ویندوز استور خیلی شبیه صفحه استارت ویندوز 8 است، با کاشی‌هایی که دسته‌بندی‌ها و ویژگی‌های اپلیکیشن‌ها را نمایندگی می‌کنند. در آن، می‌توانید همراه با دریافت جزئیاتی بیشتر، به فهرست برنامه‌های موجود در یک بخش نگاه کنید و این فروشگاه نه فقط برنامه‌های لمسی برای اینترفیس تبلت، بلکه تعدادی برنامه‌های سنتی‌تر را هم در خود دارد، بنابراین شما یک پورتال بزرگ دارید که می‌توانید در آن تمام برنامه‌های ویندوز را مشاهده کنید، فرقی هم نمی‌کند که در رابط کاربری تبلت هستید یا پی سی. برنامه‌های رایگان و پولی، هر دو در این فروشگاه هستند و حتی می‌توانید قبل از خرید یک برنامه پولی، برای مدتی از آن استفاده کنید که امکان خیلی خوبی است. 


7. همگام سازی داده‌ها با حساب اَبری  
 
فضای اَبری با روی کار آمدن ویندوز 8 به مرکز توجه آمده، شما می‌توانید با اکانت خود نزد مایکروسافت، همه چیز را بین فضای اَبری و سیستم خود سینک کنید. دفترچه تماس‌ها، عکس‌ها، داده‌های SkyDrive و حتی داده‌های مربوط به برنامه‌های سایر توسعه دهندگان؛ و بعد از این همگام سازی، می‌توانید این اطلاعات را روی تمام دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز 8 در اختیار داشته باشید. 

کافی است با دستگاه جدید وارد حساب خود شوید و بعد همه چیز به طور خودکار همگام سازی خواهد شد. دفترچه تماس‌های شما با سرویس‌هایی نظیر فیسبوک و توییتر نیز به خوبی هماهنگ می‌شود. حتی می‌توانید تنظیمات یکی از پی سی های خود (مثلاً تم ویندوز 8، تنظیمات برنامه‌ها، تسک بار، و غیره) را نیز روی یک سیستم دیگر به طور کامل و البته خودکار اِعمال کنید. 

این یک ویژگی عالی برای کسانی است که چند سیستم کامپیوتری دارند ولی نمی‌خواهند آنها را جداگانه تنظیم کنند زیرا وقت گیر و خسته کننده است.

8. ویندوز اکسپلورر  
Ribbon جذاب برنامه‌های مجموعه مایکروسافت آفیس را که به خاطر دارید؟ مایکروسافت آن را به ویندوز اکسپلورر در محیط دسکتاپ آورده و باعث خوشحالی خیلی‌ها شده. یک رابط کاربری شسته-رُفته و کارا. البته به جای رابط سنتی آفیس، در اینجا شما یک Ribbon سه قطعه‌ای دارید: Home و Share و View که دسترسی شما به ویژگی‌هایی که تا قبل از این در منوهای بالای پنجره‌های وجود داشتند را فراهم می‌کنند. 

اگر شما در یک فولدر باشید که مختص فایل‌های خاصی مثلاً با فرمت عکس باشد، قطعه‌های جدیدی به Ribbon اضافه می‌شود و ویژگی‌هایی برای کار بر روی عکس‌ها را به شما می‌دهد. همچنین نوار ابزار quick access را در سمت چپ خواهید داشت که به شما امکان اضافه کردن میان بُر های دلخواه به title bar را می‌دهد. یک پنجره جدید برای کپی کردن فایل‌ها هم وجود دارد که کار همزمان با تعداد زیادی فایل را آسان می‌کند. 


9. تسک منیجر جدید  
 
مایکروسافت بالاخره Task Manager را باز طراحی کرد، طرح جدید واقعاً عالی شده. در ابتدا، شما یک تسک منیجر خیلی ساده و اولیه دارید که برای متوقف کردن برنامه‌های در حال اجرا به کار می‌آید. ولی اگر حرفه‌ای باشید، می‌توانید تسک منیجری با جزئیات بیشتر را باز کنید که اطلاعاتی درباره استفاده از منابع سیستمی CPU و رم، هیستوری مربوط به رابط مترو (مدرن)، و حتی تنظیماتی برای بالا بردن سرعت استارت آپ را به شما می‌دهد؛ به کمک این آخری می‌توانید از شر برنامه‌هایی که موقع بالا آمدن سیستم عامل -خودکار- اجرا می‌شوند خلاص شوید. 


10. آنتی ویروس داخلی همراه با ویندوز دیفندر  
 
آیا Microsoft Security Essentials را به خاطر می‌آورید؟ خُب، حالا مایکروسافت آن را در ویندوز 8 قرار داده و Windows Defender نام نهاده. رابط کاربری و ویژگی‌های آن تقریباً مشابه سلف خودش است؛ تفاوت اساسی در این است که دیگر نیازی به نصب آن ندارید. از قبل آنجا است. 


سایر ویژگی‌ها  
ویژگی‌های جالب دیگری هم در ویندوز 8 هست، در اینجا به یکی دو مورد دیگر اشاره می‌کنیم و باقی را می‌گذاریم برای مطالب بعدی؛ شما دیگر برای چک کردن درستی کلماتی که تایپ می‌کنید نیاز به اتکا بر یک برنامه خاص ندارید، این یک ویژگی ذاتی در ویندوز 8 است و در کل سیستم عامل، تایپ کردن شما به صورت خودکار چک می‌شود. 

همچنین یک ویژگی دیگر به نام refresh your PC وجود دارد. در این ویژگی، تنها با یک کلیک می‌توانید یک "نصب مجدد" تمیز و مطمئن از سیستم عامل خود را داشته باشید؛ چه هدف از این کار پاک کردن اطلاعات شخصی برای فروش کامپیوترتان باشد یا رفع کندی سیستم از بابت تعدد نرم افزارهای نصب شده، کار به سادگی انجام می‌شود. حتی می‌توانید با تعیین مقطع زمانی دلخواه خود (مثلاً بازگرداندن ویندوز 8 به قبل از نصب یک برنامه مشکل دار) سیستم عامل خود را به روزهای خوبش بازگردانید. 

نظر شما درباره ویندوز جدید مایکروسافت چیست؟
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:45 | |
تبلت نکسوس 10 رسما معرفی شد


تبلت نکسوس ۱۰ گوگل که توسط سامسونگ ساخته شده است رسما معرفی شد
تبلت نکسوس ۱۰ گوگل که توسط سامسونگ ساخته شده است رسما معرفی شد. بدون شک بزرگترین ویژگی این تبلت، صفحه نمایش ۱۰.۱ اینچی آن با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل می باشد که دارای چگالی پیکسلی ۳۰۰PPI است. چگالی پیکسلی آن بیشتر از چگالی پیکسلی آیپد با ۲۶۴PPI می باشد.
نکسوس ۱۰ در درون خود از چیپ ست Exynos 5 سامسونگ که دارای ۲ هسته ۱.۷ گیگاهرتزی Cortex-A15، جی پی یو چهار هسته ای Mali T-604 و ۲ گیگابایت رم است بهره می برد. سیستم عامل آن نیز اندروید ۴.۲ می باشد.
به گفته شرکت گوگل، باتری این دستگاه حدود ۹ ساعت دوام دارد اگر چه متاسفانه ظرفیت آن هنوز مشخص نیست. نکسوس ۱۰ قرار است از ۱۳ نوامبر در کشورهای آمریکا، انگلستان، استرالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، کانادا و ژاپن در دسترس قرار گیرد. قیمت آن برای نسخه ۱۶ گیگابایتی ۳۹۹ دلار و برای نسخه ۳۲ گیگابایتی ۴۹۹ دلار می باشد.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:42 | |
ایسوس و روتر RT-N12Hp با آنتن های بلند و سیگنال قوی


شبکه های وای فایی که باید در دسترس عده زیادی باشند معمولا از توسعه دهنده محدوده و بالابرنده سیگنال استفاده میکنند، اما ایسوس تصمیم گرفته که این دو مفهوم را با یکدیگر ترکیب کند و جنگی هسته ای در این زمینه به راه بیندازد.
 
شبکه های وای فایی که باید در دسترس عده زیادی باشند معمولا از توسعه دهنده محدوده و بالابرنده سیگنال استفاده میکنند، اما ایسوس تصمیم گرفته که این دو مفهوم را با یکدیگر ترکیب کند و جنگی هسته ای در این زمینه به راه بیندازد. 

نتیجه این ترکیب، روتر RT-N12HP با وایرلس قدرتمند N300 است. این روتر به یک آنتن بلند (قابل جدا شدن) 9dBi و یک تقویت کننده سیگنال جداگانه مجهز است که میتواند طیف وسیعی از محدوده را آنتن دهی کند. 

ادغام روتر و گسترش دهنده محدوده (با آنتن های بلند 9dBi) عموما به عنوان یک اکسس پوینت ( نقطه دسترسی) عمل میکند و وای فای فقط برای مودم یا روتر فعلی در دسترس است. برای تغییر بین این سه حالت از عمل، باید نرم افزار سوئیچ EX را روی کامپیوتر نصب کرده و حالت استاندارد استفاده از روتر، اکسس پوینت و یا گسترش دهنده محدوده را انتخاب کرد. 

طیف وای فای 300 درصد محدوده یک روتر معمولی است و قدرت سیگنال به دلیل اینکه یکی از بخش های درونی است ثابت و سازگار باقی می ماند. 

خاصیت نهایی پشیتبانی از 4 شبکه مجزا یا SSIDs است. این مزیت به شما اجازه میدهد که دسترسی های خیلی خاص و یا تنظیمات اختصاصی را در اختیار هر کس قرار دهید، تنظیماتی از قبیل استفاده مدت زمان مشخص از شبکه. SSIDs مهمان میتواند دسترسی به پهنای باند را برای هر پسورد مشخص، کنترل کند و هم چنین به نظر میرسد با این روتر در تمامی نقاط خانه و یا محل کار سیگنال های بسیار قوی دارید. 

ایسوس هنوز قیمت این روتر را اعلام نکرده است، به نظر شما این روتر میتواند انقلابی به پا کند؟
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:41 | |
آغاز به کار سوپرکامپیوتر تیتان برای پژوهش های علمی آزاد

 

اکنون این غول پردازشگر با مجهز شدن به تعداد فراوانی GPU انویدیا و پردازنده مرکزی AMD خود را در گروه دوتایی سریع ترین کامپیوترهای دنیا جای داده است.

حتما سوپر کامپیوتر جاگوار را از مطلب معرفی ۲۵ کامپیوتر جاگیر تاریخ تکنولوژی به خاطر دارید! اکنون این غول پردازشگر با مجهز شدن به تعداد فراوانی GPU انویدیا و پردازنده مرکزی AMD خود را در گروه دوتایی سریع ترین کامپیوترهای دنیا جای داده است. البته از این پس این سوپر کامپیوتر را با نام Titan به خاطر خواهیم سپرد. تیتان اکنون می تواند تا ۲۰۰۰۰ تریلیون عملیات ریاضی را در یک ثانیه محاسبه کند. یعنی سرعت این ابرکامپیوتر ۲۰ پتافلاپ است. 

از این پس شاید با کمک این اَبَرکامپیوتر وزارت انرژی ایالات متحده، پیش بینی های هواشناسی (همانند طوفانی که گوگل را معطل کرد)، بسیار دقیق و درست تر به انجام برسند. البته این وزارتخانه هدف خود از ارتقاء جاگوار به تیتان را بیشتر کمک به توسعه Open researchاعلام کرده است. اوپن ریسرچ یا پژوهش های آزاد، تحقیقات علمی هستند که با روحیه ای برگرفته از جنبش نرم افزارهای بازمتن و آزاد، نتایج کارهای خود را به صورت عمومی و با تمام جزئیات منتشر می کنند. 

این کامپیوتر اکنون در ایالت تنسی توسط آزمایشگاه ملی Oak Ridge اداره می شود که بخشی از شبکه آزمایشگاه های تحقیقاتی وزارت انرژی است. از این پس محققان دانشگاهی، لابراتوارهای دولتی و صنایع مختلف می توانند از تیتان استفاده کنند. البته بیشتر تمرکز حمایتی این آزمایشگاه بر طرح های مطالعاتی تغییرات آب و هوایی یا سوخت های جایگزین است. 

Steve Scott مدیر تکنولوژی بخش تسریع محاسبات GPU انویدیا می گوید: «چرا مراقبت از چنین کامپیوترهای بزرگی اهمیت دارد؟ زیرا جوامع امروزی با مشکلات واقعا بزرگی دست به گریبان هستند: مشکلاتی در بخش بهداشت، مسایل زیادی درباره بیماری ها و مشکلات جمعیت سالخورده. انرژی یک مشکل عظیم است که جهان امروز با آن دست به گریبان است... و به شکل فزاینده ای از کامپیوترهای قدرتمند برای حل این مشکلات استفاده می شود» 

تنها در ماه اول افتتاح تیتان، وزارت انرژی بیش از 4.7 میلیارد ساعت محاسبات فوق سریع را برای Oak Ridge و دیگر مراکز تحت مدیریتش جهت دانش و پروژه های مهندسی با "پتانسیل بالا برای سرعت بخشیدن به اکتشاف و اختراع" انجام داده است. این کارها تحت برنامه INCITE وزارت انرژی انجام شده اند. 

تیتان ۱۰ برابر قدرتمند تر از سیستم قبلی Oak Ridge است که جاگوار نام داشت و ۵ برابر مصرف انرژی کمتری از آن دارد. Oak Ridge می گوید که استفاده از CPU و GPU های ادغام شده باعث شده تیتان در همان فضای فیزیکی که جاگوار اشغال کرده بود، جای گیرد. و به شکل قابل توجهی تنها ۹ مگاوات الکتریسیته مصرف کند. در حالی که جاگوار ۷ مگاوات مصرف داشت.

اگر این آزمایشگاه اقدام به ارتقاء جاگوار با همان سیستم قبلی می نمود، برای دست یابی به قدرت تیتان، به فضایی چهار برابر بیشتر از ساختمان فعلی تیتان نیاز داشت و مصرف برق آن هم بالغ بر ۳۰ مگاوات می شد.

جاگوار در اواخر سال ۲۰۰۹ توانست عنوان قوی ترین سوپر کامپیوتر دنیا را از آن خود کند. و البته تنها یک سال این عنوان را در اختیار داشت و پس از ان DOE متعلق به Sequoia system با کارایی 16.32 پتافلاپ به عنوان قویترین سوپر کامپیوتر جهان انتخاب شد. این سیستم از چیپ های شرکت IBM بهره می برد و به طور اختصاصی برای پروژه ها و تحقیقات طبقه بندی شده سازمان دفاع ملی استفاده می شود. 

اسکات از انویدیا می گوید با انتشار لیست سوپرکامپیوترهای قدرتمند در ماه آینده، دوباره تیتان می تواند رتبه اول لیست را از آن خود کند. 

تیتان شامل 18688 گره است که هر کدام از آنها یک پردازنده ۱۶ هسته ای AMD Opteron و یک واحد پردازنده گرافیک Tesla انویدیا بر پایه معماری کپلر دارند. این سوپر کامپیوتر همچنین دارای ۷۰۰ ترابایت حافظه است. 

بیل بلیک، مدیر تکنولوژی Cray می گوید صنعت کامپیوتر اکنون در نقطه عطفی قرار دارد که واحدهای پردازنده گرافیک یا GPU تبدیل به بخشی ضروری برای دستیابی به کارایی بسیار بالا در سوپر کامپیوترها می شوند. مطمئنا واحدهای GPU استفاده شده در این سوپر کامپیوتر به درد بازی و گیم های شما نخورند، اما انویدیا می گوید در آینده تجربه های کسب شده از ساخت این ابرکامپیوتر را در کارت های گرافیک خانگی هم به کار خواهد گرفت.
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:40 | |
شکایت از مایکروسافت به خاطر الگوبرداری غیر قانونی در محصولات جدیدش

 یکی از کمپانی‌های طراحی سیستم‌عامل، از مایکروسافت شکایت کرده و می‌گوید سبک کاشی‌های زنده (Live Tiles) که در صفحه استارت سیستم‌عامل جدید مایکروسافت استفاده شده، در حقیقت تحت پروانه انحصاری این کمپانی طراحی شده است.

 

کمپانی SurfCast طراح فناوری‌های سیستم‌عامل، دیروز در دادگاه ایالت Maine از مایکروسافت شکایت کرد. در این شکایت آمده که مایکروسافت با «تولید، استفاده، فروش و پیشنهاد دستگاه‌ها و محصولات نرم‌افزاری» تحت پروانه این کمپانی از حقوق خود تعدی کرده است. مواردی که مشمول این شکایت می‌شوند عبارتند از: ویندوز فون 7، ویندوز فون 8، دستگاه‌های دارای نسخه ویندوز 8 یا ویندوز 8 RT و همچنین تبلت جدید Surface. کمپانی شاکی همچنین اعلام کرده که مایکروسافت با تشویق برنامه‌نویسان به تولید برنامه‌های جدید، بیش‌تر به این اقدام غیر قانونی دامن زده است.

 

به گزارش سافت‌گذر ؛ کمپانی SurfCast اکنون ادعا می‌کند مایکروسافت علاوه بر پاسخ‌گویی درباره الگوبرداری غیر قانونی، باید خسارت‌های وارد شده به این کمپانی را هم پرداخت کند.

 

SurfCast ادعا می‌کند مایکروسافت هم به طور مستقیم و به طور غیر مستقیم حقوق انحصاری این کمپانی را زیر پا گذاشته و باید «در قبال خسارت‌های وارده به  SurfCast در نتیجه تعدی مایکروسافت به حقوق انحصاری این کمپانی پاسخ‌گو باشد و هزینه آن را پرداخت کند.» کمپانی SurfCast در وبسایت خود نوشته که این کمپانی «سبک جدید کاشی (Tiles)» را خلق، در ماه اکتبر سال 2000 برای دریافت پروانه انحصاری آن اقدام، و در آوریل سال 2004 این پروانه را دریافت کرده است. این کمپانی همچنین ادعا دارد که مایکروسافت دست‌کم از تاریخ 21 آوریل 2009 از صدور پروانه شماره 403 به نام SurfCast اطلاع داشته است.
 
[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:11 | |
سیم کارت دانش آموزی؛ خوب یا بد؟

 

رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه در کشور روز به روز افزایش یافته و هر کدام سعی دارند بازار سیم‌کارت‌های کشور را قبضه کنند، به هر حال سود و زیان این شرکت‌ها در گرو مصرف کارت شارژهایی است که به بازار عرضه می‌کنند و عرضه سیم‌کارت حتی به صورت رایگان یعنی مصرف بیشتر کارت شارژها توسط صاحبان آن و در نتیجه سود سرشاری  که به جیب  اپراتورها می‌رود.

به گزارش اسکای نیوزبه نقل از سیتنا؛  اقدام جدید در این کالای تأثیرگذار که امروز به عنوان یک نیاز اساسی در بین مردم مطرح می‌شود، توزیع سیم کارت به صورت رایگان در بین دانش آموزان است که در ابتدای امر مخالفین زیادی را با آن همراه کرده است. صرف نظر از این اقدام که با همکاری پست بانک‌ها در حال انجام است، آیا مسئولان صدمات مخرب ناشی از طرح توزیع سیم‌کارت‌های رایگان دانش آموزی را هم در نظر گرفته‌اند؟ یا برای برطرف کردن این صدمات بعد از اجرای این طرح فکر چاره‌ ای اندیشیده‌اند؟ صدماتی که می‌تواند رفتار، آینده علمی و پویایی جامعه را به خطر بیندازد، توزیع این سیم‌کارت‌ها در وهله‌ی اول سبب مشکلات اقتصادی بر خانواده‌ها جهت تهیه گوشی برای فرزندان می‌شود.

نکته بسیار مهم دیگر نگرانی از سو استفاده دشمنان از این موضوع و تزریق خوراک فکری به نوجوانان است به طور حتم مجهز کردن نوجوانان به تلفن همراه بستر مناسبی برای دشمنان قسم خورده‌ی نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم می‌کند تا در مناسبت‌های مختلف با استفاده از سیستم پیام رسانی و قابلیت‌های چند رسانه ای تفکرات منفی خود را بر نسل‌های آینده کشور تحمیل کنند.
در سال‌های اخیر مدارس، به ویژه مدارس مقاطع پایانی تحصیلی دانش آموزان با توجه به ممنوع بودن استفاده از تلفن‌های همراه در مدرسه و بی توجهی دانش آموزان به این مسئله مشکلات زیادی را متحمل شده‌اند که به نظر می‌رسد با این طرح مدیران مدارس ابتدایی هم در سال جدید تحصیلی باید درگیر این بی توجهی دانش آموزان شوند.

به هر حال این ترفند تجاری اپراتورها برای سودآوری بیشتر زیر سایه بی توجهی مسئولان استان می‌تواند معضلات خطرناک و مخربی را بر پیکره‌ی نسل‌های آینده وارد کند که ابتدا مدیران این اپراتورها باید در نظر داشته باشند که سودآوری به هر قیمتی صحیح و جایز نیست و دوم اینکه آموزش پرورش و مسئولان ذی‌ربط با توجه به درگیر بودن وسیع با این موضوع باید در همین ابتدای امر به این مسئله واکنش نشان دهد و مقابله با این موضوع را نباید به آینده موکول کند.

فرهاد اقطار مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، در این موضوع، تحمیل هزینه های سیم کارت به سبد اقتصادی خانوار را متذکر می‌شود. وی می‌گوید: میزان استفاده فرزند از سیم کارت، به راحتی توسط والدین قابل کنترل نیست، از این رو برخی خانواده‌ها در حالی مجبور به پرداخت هزینه های مداوم برای سیم کارت فرزندشان هستند که نمی‌توانند به خواسته های فرزند خود، جواب رد بدهند.

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه استفاده از تلفن همراه صرفاً برقراری تماس نیست، گفت: برای استفاده از سیم کارت باید یک تلفن همراه خریداری شود و در این تلفن بازی، موسیقی، فیلم، بلوتوث، پیامک و مواردی دیگر مطرح است که می‌تواند باعث گوشه گیری دانش آموز و ایجاد چاقی و افسردگی وی شود. وی در نهایت تاکید دارد که تلفن همراه با اجازه والدین و در صورت ضرورت می‌تواند توسط دانش آموز استفاده شود و نیازی نیست که فرهنگ شود. یوسف گرجی یک روانشناس بالینی است و در این باره معتقد است: استفاده از تلفن همراه می‌تواند از لحاظ روانی، اخلاقی و اجتماعی بر دانش آموزان، جوانان و حتی بزرگ‌سالان تاثیر بسیاری داشته باشد. وی می‌گوید: جمجمه نوجوانان تا سن ۱۶ سالگی در حال رشد است و استحکام لازم را ندارد، و میدان مغناطیسی که توسط تلفن همراه ایجاد می‌شود، می‌تواند آسیب‌های جسمانی جبران ناپذیری را برای دانش آموزان ایجاد کند.

به این ترتیب موافقان و مخالفان، بر این عقیده‌اند که به همراه داشتن تلفن همراه باعث کاهش تمرکز دانش آموزان در سر کلاس درس می‌شود و به دلیل احتمال عوامل بیماری زا و تأثیرات جسمانی روی دانش آموزان، آن را توصیه نمی‌کنند. آن‌ها همچنین معتقدند اگر والدین با پذیرفتن هزینه تلفن همراه فرزندانشان، مزیت در دسترس بودن را به معایب آن ارجح می‌دانند، باید نکات جانبی موبایل از جمله تقلب و تنبلی‌ها، ارسال پیامک و تبادل بلوتوث در کلاس، ارتباطات دور از چشم والدین و ... را نیز مد نظر داشته باشند.

این طرح با توجه به قوانین موجود کشور در خصوص ممنوعیت واگذاری سیم کارت به افراد زیر ۱۸ سال و تلاش برای ضابطه‌مند شدن استفاده از موبایل در میان کودکان و نوجوانان ارائه شده و به نظر می‌رسد پیشنهادی است برای رفع مشکلات فعلی خرید و فروش بدون نظارت سیم کارت توسط نوجوانان.

[+] نوشته شده توسط ariya linsey در شنبه 13 آبان 1391برچسب:, در ساعت 17:10 | |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 14 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ اسکای نیوز 24خوش آمدید
آرشيو
آبان 1391
مهر 1391
شهريور 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
ariya linsey
لينكستان
مطالب علمی
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان به وبلاگ اسکای نیوز خوش امدید و آدرس skynews24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , skynews24.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com